Ο ΣΕΦ του εστιατορίου Malvazia προτείνει:

 

ΟΡΕΚΤΙΚΑ

BRAVAS

τριπλομαγειρεμένες πατάτες, κρέμα από κατσικίσιο τυρί,

μαύρη τρούφα και καπνιστή πάπρικα.

7.00

ΜΙX ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

μαγειρεμένα σε sake, lime, χυμό grapefruit

και τραγανό αυγό με καλαμπόκι.

8.00

                                ΝΤΑΚΟΣ                                

crumble φυστικιού, μαρμελάδα ντομάτας, κάππαρη, ελιές,

          πίκλα εσαλότ και λουκουμαδάκια από κρητικό καλιτσούνι.

8.00

GYOZA ΧΟΡΤΟΠΙΤΑ

 χορτοπιτάκια από ζύμη ρυζιού μαγειρεμένα στον ατμό,

κρέμα φέτας και μαιντανό.

                 7.50              

ΤΟΝΟΣ ΤΑΡΤΑΡ

                            σε κρέμα πατάτας, σάλτσα λάιμ και κόλιανδρο.               

  8.50

TRI – TIP ΤΑΤΑΚΙ

σιγοψημένο tri tip μοσχάρι σε κρέμα σόγιας – καλαμπόκι και τσίλι.

9.00

ΜΟΣΧΑΡΙ ΤΑΡΤΑΡ

με μυρωδικά, μαγειρεμένο κρόκο αυγού και flakes παρμεζάνας.       

 8.50

ΣΑΛΑΤΕΣ

MΕΣΟΓΕΙΑΚΗ

σαλάτα ανάμεικτη, ντοματίνια, τραγανό σπεκ και σάλτσα από ταχίνι.

8.50

ΓΑΡΙΔΕΣ

σε tempura, γαλλική σαλάτα, lollo rosso, βινεγκρέτ εσπεριδοειδών και καραμελωμένα καρύδια.

9.00

KINOA

βασιλική κινόα με καλαμπόκι, ντομάτα, φασόλια σόγιας, φυστίκια,

κρέμα από κόκκινη πιπεριά και σολομό μαριναρισμένο.     

9.00

                    

ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΑ

ΣΤΑΡΩΤΟ

                     με μανιτάρια και άρωμα μαύρης τρούφας.                                 

9.50

ΧΟΙΡΙΝΗ ΤΑΛΙΑΤΑ

μαγειρεμένη σε miso και φρέσκο κρεμμύδι, κινόα, φύτρες μπαμπού και αλάτι αρωματισμένο με λεμόνι.

12.50

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ BULGOGI

σωταρισμένο με μήλο, σόγια, λαχανάκια, πίκλες λαχανικών και υγρό τζελ από κρεμμύδι.

  11.50

ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟΨΑΡΟ

μαριναρισμένη σε μυρωδικά με πουρέ πατάτας και αυγά χελιδονόψαρου.

13.00

ΦΙΛΕΤΟ ΤΟΝΟΥ

καπνιστός από τον σεφ

                                και πουρέ από καραμελωμένο κουνουπίδι.                              

16.00

ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ BLACK ANGUS

με άρωμα πρτοκάλι, κρέμα καλαμπόκι και πίκλες εσαλότ.

17.00

 

ΓΛΥΚΑ

MOCHI

με γέμιση cheesecake φράουλας, μπισκότο και βύσσινο.

6.00

ΜΟΥΣ ΧΑΛΒΑ

με παγωτό βανίλια και σιρόπι μέλι – λεμόνι.

6.00

                                               ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ                                       

κρεμέ σοκολάτα – πούδρα μερέντα – παγωτό σοκολάτας και sponge cake από φυστικοβούτυρο.

7.00