Ο νέος σεφ του εστιατορίου Malvazia σας προτείνει…

ΟΡΕΚΤΙΚΑ

ΠΑΤΑΤΕΣ

      διπλομαγειρεμένες με sauce κατσικίσιου τυριού

και καψαλισμένο μπέικον.

ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΜΠΙΦΤΕΚΑΚΙΑ

      πάνω σε κρέμα από ρεβίθια 

και μους φέτας αρωματισμένη με δυόσμο.

ΡΑΒΙΟΛΙΑ

       γεμιστά με μανιτάρια porcini και αρωματισμένα με θυμάρι και σκόρδο.

BAO – BUN

γεμιστό με bbq πανσέτα, μαριναρισμένο χταπόδι,

τηγανιτό πράσο και φιλέ πορτοκάλι.

ΤΟΝΟΣ ΤΑΛΙΑΤΑ

               σε φρυγανισμένο μαύρο ψωμί με αβοκάντο και γλάσο λεμονιού.

ΓΑΡΙΔΕΣ

σχάρας μαριναρισμένες με τζίντζερ, σκόρδο, λάιμ,

ροζ πιπέρι σε κόκκους και τρίχρωμη κινόα.

ΣΑΛΑΤΕΣ

ΑΝΑΜΕΙΚΤΗ

με ντοματίνια, χαλούμι, προσούτο, μάνγκο,

 χειροποίητο κρουτόν και βινεγκρέτ δενδρολίβανο.

ΠΡΑΣΙΝΗ

με καρδιές μαρουλιού, παλαιωμένη γκοργκοντζόλα,

φουντούκι, μπισκότο ελιάς,

αχλάδι και κρέμα λεμονιού με μαύρο πιπέρι.

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ

με πράσινο κολοκύθι, αγγούρι, λιαστή τομάτα , crumble φέτας με ρίγανη,

πίκλα κρεμμύδι, άνηθο και κουκουνάρι πέστο βινεγκρέτ.

ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΑ

ΡΙΖΟΤΟ

 με πικάντικη γκοργκοντζόλα, καραμελωμένο μπέικον,

πράσινο μήλο και καρύδι.

ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ

με μοσχαράκι ραγού αρωματισμένο με θυμάρι και μους φέτας.

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

μπούτι φιλέτο γεμιστό με μανιτάρια, γραβιέρα, αρωματισμένο με εστραγκόν, σάλτσα ρομέσκο και λαχανικά.                                                              

ΑΡΝΑΚΙ

αργομαγειρεμένο σε κενό αέρος, με ραβιόλι από σπανάκι

γεμιστό με φάρσα σπανακόπιτας.

ΛΑΒΡΑΚΙ

φιλέτο με crispy κρούστα, φακές beluga, γλάσο λεμονιού

και μους λευκού ταραμά.

ΦΑΓΚΡΙ

σε στρώμα από καψαλισμένη τομάτα, πράσο

και χειροποίητη αρωματισμένη sauce.

STEAK BLACK ANGUS

 με λαχανικά ατμού και baby πατάτες.

ΓΛΥΚΑ

CHEESECAKE

με μαρμελάδα αγριοκέρασο και αρωματισμένη κρέμα με λεμόνι.

SEMIFREDDO

χειροποίητο ιταλικό παγωτό αρωματισμένο με μπαχαρικά και butterscotch.

ΥΦΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

με cremeux σοκολάτα , χώμα σοκολάτας και μους μαύρης σοκολάτας.