Ο ΣΕΦ του εστιατορίου Malvazia προτείνει:

 

ΟΡΕΚΤΙΚΑ

ΠΑΤΑΤΕΣ

τριπλομαγειρεμένες με μαύρη τρούφα και κρέμα από κατσικίσιο τυρί Μονεμβασιάς.

ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

μους από ποικιλία μανιταριών με μαριναρισμένο ταρτάρ μοσχαριού.

ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ

ελληνικών τυριών σε κρούστα ξηρών καρπών με σάλτσα αποξηραμένου σύκου.

“ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ”

από βιολογικές φακές με πουρέ σελινόριζας και μους λευκού ταραμά.

ΤΑΡΤΑΡ ΤΟΝΟΥ

κιτρινόπτερου, μαριναρισμένο σε ζωμό από πιπεριά τσίλι, σχοινόπρασο και μελάνι σουπιάς.

 

ΣΑΛΑΤΕΣ

ΠΡΑΣΙΝΗ

με σαλατικά εποχής, βαλεριάνα, φράουλα, ηλιόσπορο και ελαφριά βινεγκρέτ από ταχίνι.

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ

με ντοματίνια, πίκλες κρεμμυδιού, σφαίρες φέτας, κάπαρη και κρίταμο.

ΚΙΝΟΑ

βιολογική, με γαρίδες αρωματισμένες με μοσχολέμονο και σκόρδο και κουλί καρότου.

 

ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΑ

ΚΡΙΘΑΡΩΤΟ 

με γαρίδες αρωματισμένες με ούζο και φρέσκια ντομάτα.

ΤΟΝΟΣ

καπνισμένος από τον σεφ, με αλμύρα, λαδολέμονο δυόσμου

και σαλάτα παντζαριού με αμύγδαλο.

ΦΑΓΚΡΙ ΦΙΛΕΤΟ

φρέσκο, με κρέμα λευκού ταραμά, μαύρες φακές beluga και γλάσο λεμόνι.

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

σχάρας με εσπεριδοειδή και πουρέ πατάτας με καπνιστό Μετσόβου.

 ΧΤΕΝΙ ΡΑΓΟΥ

                                      σε βελουτέ πουρέ καρότου με σάλτσα από Σαν Μιχάλη Σύρου.                   

ΧΟΙΡΙΝΟ ΦΙΛΕΤΟ

                                            σε σάλτσα μήλου αρωματισμένο με φρέσκα βότανα.                                                    

RIB EYE BLACK ANGUS

                                                                   με πατάτες νέας γης και λαχανικά σοτέ.                                                                                            

ΓΛΥΚΑ

ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΙΤΑ

 με κουλί από εσπεριδοειδή και χειροποίητο παγωτό σοκολάτας.

ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ

αρωματισμένο με μαστίχα – πορτοκάλι, με μπισκότο από φιστίκι Αιγίνης και παγωτό κανέλα.

ΣΟΚΟΛΑΤΑ

ημισφαίριο με γέμιση valrhona tanariva και φρέσκιες φράουλες.