Ο ΣΕΦ του εστιατορίου Malvazia προτείνει:

 

ΟΡΕΚΤΙΚΑ

ΠΑΤΑΤΕΣ

τριπλομαγειρεμένες με μαύρη τρούφα και κρέμα από κατσικίσιο τυρί Μονεμβασιάς.

ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

ελληνικά μανιτάρια σωτέ με μυρωδικά και καρέ πανσέτας.

ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ

ελληνικών τυριών σε κρούστα ξηρών καρπών με σάλτσα αποξηραμένου σύκου.

“ΜΠΑΡΕΣ”

από βιολογικές φακές με πουρέ σελινόριζας.

ΤΑΡΤΑΡ ΤΟΝΟΥ

κιτρινόπτερου, μαριναρισμένο σε ζωμό από πιπεριά τσίλι, σχοινόπρασο και μελάνι σουπιάς.

ΑΠΑΚΙ

από φιλέτο κοτόπουλο με γλυκόξινο τραχανά και υφές καρότου.

ΣΑΛΑΤΕΣ

ΠΡΑΣΙΝΗ

με σαλατικά εποχής, βαλεριάνα, φρούτα εποχής, ηλιόσπορο και ελαφριά βινεγκρέτ από ταχίνι.

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ

με ντοματίνια, πίκλες κρεμμυδιού, σφαίρες φέτας, κάπαρη και κρίταμο.

ΚΙΝΟΑ

βιολογική, με γαρίδες αρωματισμένες με μοσχολέμονο και σκόρδο και κουλί εσπεριδοειδών.

 

ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΑ

ΚΡΙΘΑΡΩΤΟ 

με γαρίδες αρωματισμένες με ούζο και φρέσκια ντομάτα.

ΤΟΝΟΣ

καπνισμένος από τον σεφ, με άγρια χόρτα, λαδολέμονο δυόσμου

και σαλάτα παντζαριού με αμύγδαλο.

ΦΑΓΚΡΙ ΦΙΛΕΤΟ

φρέσκο, με κρέμα λευκού ταραμά, μαύρες φακές beluga και γλάσο λεμόνι.

ΡΙΖΟΤΟ

με ποικιλία μανιταριών και μους μαύρου σκόρδου.

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

σχάρας με εσπεριδοειδή και πουρέ πατάτας με καπνιστό Μετσόβου.

 ΝΙΟΚΙ ΡΑΓΟΥ

       με ψιλοκομμένο μοσχαρίσιο χτένι και αρωματισμένο με λάδι τρούφας.

ΤΑΛΙΑΤΑ 

                  μοσχαρίσια γάλακτος μαριναρισμένη με αρωματικά βότανα.           

ΧΟΙΡΙΝΟ ΦΙΛΕΤΟ

                         σε σάλτσα μήλου αρωματισμένο με φρέσκα βότανα.                                                                                                                                       

ΓΛΥΚΑ

ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΙΤΑ

 με κουλί από εσπεριδοειδή και χειροποίητο παγωτό σοκολάτας.

ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ

αρωματισμένο με μαστίχα – πορτοκάλι, με μπισκότο από φιστίκι Αιγίνης και παγωτό κανέλα.

ΣΟΚΟΛΑΤΑ

ημισφαίριο με γέμιση valrhona tanariva και κουλί φράουλας.