ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΦ ΣΤΑΜΑΤΗ ΤΣΙΛΙΑ.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την συνεργασία μας με έναν από τους πιο ταλαντούχους chef!

Την κουζίνα του Malvazia αναλαμβάνει η ομάδα του Chef Τσίλια Σταμάτη και σας περιμένουμε όλους να δοκιμάσετε το νέο μας μενού!

Λίγα λόγια για τον chef consultant του Malvazia…

Τσίλιας Σταμάτης

Ξεκίνησε τα πρώτα του μαγειρικά βήματα στην Αμερική.Συνέχισε ως επικεφαλής σε εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας με την μαγειρική του να επηρεάζεται κυρίως από τις αρχές της Ασιατικής κουζίνας.

Είναι βραβευμένος με τον τίτλο «Chef Rôtisseur» από την «La Chaine» το 2014 στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας. Το 2016 διακρίθηκε με το βραβείο «Best à la carte» στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας, για το 2018 και 2019 βραβεύεται ως «chef της χρονιάς» από το portal «estiatoria.gr ενώ για το 2019 βραβεύεται με τον τίτλο «Maitre Rotisseur» στην Μόσχα της Ρωσίας.

Είναι συνεμπνευστής και συνδημιουργός της γνωστής διατροφής «A.B.C Nutrition» αλλά και του «Aliento experience» με θέμα την Ιαπωνική & Λατινοαμερικάνικη κουζίνα. Τα τελευταία χρόνια εκτέλεσε καθήκοντα καθηγητή εφαρμογών
στο Μητροπολιτικό κολέγιο. Είναι ειδικός συνεργάτης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών του τμήματος e learning ενώ έχει διδάξει μαγειρική τέχνη και food & beverage στο Ι.Ε.Κ MBS στο Ρέθυμνο της Κρήτης.