ΜΕΝΟΥ ΡΕΒΕΓΙΟΝ.

ΜΕΝΟΥ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

 Welcome Drink

Amuse Bouche

Μπρουσκέτα με βελούδινη κρέμα από Σαν Μιχάλη,

σύγκλινο Μάνης και τζελ ροδιού.

Σούπα

Βελουτέ καρότο – πορτοκάλι με κροστίνι ντομάτας

και μους λευκού ταραμά.

Ορεκτικό

Ταρτάρ φρέσκου σολομού μαριναρισμένο με πράσινο τσάι,

μοσχολέμονο και chutney μήλου.

Σαλάτα

Δροσερά ανάμεικτα φύλλα με καραμελωμένα φουντούκια, ρόδι, αχλάδι

και καπνιστό τυρί Βερμίου σε vinaigrette χαρουπόμελο με γκρέιπφρουτ.

Κυρίως πιάτο

Steak Νεροβούβαλου Κερκίνης 500γρ. σε αρωματική κρέμα λιαστής ντομάτας

και prosciutto Ευρυτανίας με πουρέ σελινόριζας και crumble παντζαριού.

Επιδόρπιο

Semifreddo σοκολάτας Valrhona με chili αλμυρή καραμέλα

και «χώμα» από κουραμπιέ velvet.

ΜΕΝΟΥ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ

 Welcome Drink

Amuse Bouche
Γαρίδα σεβίτσε με λεμονάτο dressing τυριού.

Σούπα

Βελουτέ γλυκοπατάτας αρωματισμένη με λάδι μαύρης τρούφας

και ραβιόλι τυριών.

Ορεκτικό

Τάρτα ντομάτας με βουβαλίσια μοτσαρέλα Burrata,

παστράμι Δράμας και αχλάδι compote.

Σαλάτα

Ανάμεικτη σαλάτα με πολύχρωμη κινόα,

τριμμένο χαρουποπαξίμαδο, ζάρια παντζαριού και χοιρινό foue

με dressing λευκού βαλσάμικου με litchi.

Κυρίως πιάτο

Rib-eye Black Angus σε σάλτσα café de paris με τραχανώτο από βασιλομανίταρα αρωματισμένο με μους μαύρου σκόρδου.

Επιδόρπιο

Σφαίρα σοκολάτας με μους τιραμισού και μέλι espresso.